• home
 • video
 • pas verschenen

  Revaliderende Onyekuru duikt op in Anderlecht

  Onyekuru viel in december uit met een knieblessure.

  Henry Onyekuru is opnieuw in het land. De flankspeler keerde begin dit jaar terug naar Everton om te revalideren na een zware knieblessure, maar is nu weer neergestreken in Anderlecht. Wanneer de Nigeriaan opnieuw in actie kan komen, is niet bekend.

  Eind december liep het mis voor Henry Onyekuru. De huurling van Everton scheurde zijn mediale band in zijn knie. Volgens Anderlecht was een operatie onvermijdelijk, maar de Nigeriaan liet zich onderzoeken bij zijn moederclub Everton en vatte zijn revalidatie aan in Engeland.

  Nu is de flankaanvaller weer opgedoken in Anderlecht. Op de Twitter-account van paars-wit poseert hij voor een foto. "Terug in Neerpede om te herstellen", luidt het. "Leuk om je weer te zien, Henry!" Hoelang Onyekuru nog buiten strijd is, is niet bekend.