• home
 • video
 • pas verschenen

  Klopp: "Mignolet zal spelen tegen West Bromwich Albion"

  Mignolet zat de voorbije drie wedstrijden op de bank.

  Simon Mignolet krijgt morgen opnieuw zijn kans in het Liverpool-doel. Zijn coach Jurgen Klopp bevestigde vandaag dat de Rode Duivel zal spelen in het FA Cup-duel tegen West Bromwich Albion.

  Mignolet verdween twee weken geleden uit de Liverpool-basis, vlak voor de topper tegen Manchester City. Zijn vervanger Loris Karius kreeg plots de voorkeur en ook een weekje later, tegen Swansea, zat Mignolet opnieuw op de bank.

  Morgenavond staat de Rode Duivel wel in doel in de FA Cup-wedstrijd tegen West Bromwich Albion. Dat bevestigde trainer Jürgen Klopp vandaag op de persconferentie. "Simon zal spelen tegen West Bromwich Albion."

  "Al mijn keepers moeten geregeld aan spelen toekomen. Het is belangrijk dat ik ze meteen kan inzetten als er echt moet gewisseld worden. Dat kan alleen als mijn doelmannen aan elkaar gewaagd zijn. Wij kunnen het ons veroorloven om te wisselen en dus zal ik het ook doen."