• home
 • video
 • pas verschenen

  Jonge Belg verlengt zijn contract bij Inter

  Zinho Vanheusden heeft zijn contract verlengd.

  Zinho Vanheusden heeft zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Inter. De jonge verdediger blijft nu tot medio 2022 bij de Milanese club.

  Zinho Vanheusden werd in 2015 door Inter weggeplukt bij Standard. De inmiddels 18-jarige centrale verdediger geldt als een groot talent en zat ook al enkele keren op de bank bij het eerste elftal van Inter.

  Begin dit seizoen debuteerde hij bij de Belgische beloften, maar eind september liep hij in de UEFA Youth League een zware knieblessure op. Sindsdien werkt hij onder de hoede van Lieven Maesschalk aan zijn comeback.

  Ondanks de zware blessure geloven ze bij Inter nog rotsvast in Vanheusden. Vandaag mocht de Belg zijn handtekening zetten onder een contract dat hem tot medio 2022 aan de club bindt. "Ik ben heel blij dat ik bij Inter kan blijven", laat Vanheusden weten.