• home
 • video
 • pas verschenen

  Bongonda keert na 3 jaar terug naar Zulte Waregem

  Bongonda verliet Zulte Waregem in januari 2015.

  Zulte Waregem heeft zich versterkt met Theo Bongonda. Essevee huurt de 22-jarige flankaanvaller van Celta de Vigo tot het einde van het seizoen en bedong ook een aankoopoptie. Bongonda is al de vijfde wintertransfer van Zulte Waregem.

  Bongonda debuteerde in 2013 op het hoogste niveau bij Zulte Waregem. In januari 2015 versierde hij een transfer naar Celta de Vigo. Hij kwam 66 keer in actie voor de Spaanse eersteklasser en scoorde daarin 5 keer.

  Vorige zomer trok Bongonda op huurbasis naar Trabzonspor. Dat werd geen succesverhaal. De Turkse club maakte woensdag een einde aan de samenwerking met Bongonda. Hij speelde amper drie wedstrijden voor Trabzonspor.

  Bij Zulte Waregem is Bongonda al de vijfde nieuwkomer deze winter. Eerder werden ook Hamdi Harbaoui, Damien Marcq, Johan Lædre Bjørdal en Eike Bansen binnengehaald aan de Gaverbeek.

   

  De mededeling op Twitter: