• home
 • video
 • pas verschenen

  Via deze kleine ingreep hoeft u Sporza niet te missen op Facebook

  Mis voortaan geen enkele Sporza-update op Facebook

  Facebook past zijn tijdlijn aan. Hierdoor krijgt u meer berichten van vrienden en familie te zien, maar minder nieuws. Met dit eenvoudig trucje bent u zeker dat u onze Sporza-updates niet hoeft te missen.

  OP COMPUTER

  Stap 1: Ga naar de Facebook-pagina van Sporza.
  Stap 2: Klik op 'Volgend' en selecteer dan de optie 'Als eerste weergeven'.

  OP MOBIEL

  Stap 1: Ga naar de Facebook-pagina van Sporza en klik op 'Volgend'.

  Stap 2: Selecteer ‘Als eerste weergeven'. Dit betekent dat de nieuwsberichten van Sporza als eerste in je tijdlijn verschijnen wanneer je Facebook opent. Let wel: je ontvangt geen pushnotificaties als de app niet geopend is.