• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanhaezebrouck reageert heel laconiek op vraag over goal van Teodorczyk

  Anderlecht kwam niet verder dan 2-2 tegen Waasland-Beveren

  Journalist Pieter-Jan Calcoen wilde graag weten of Lukasz Teodorczyk vertrouwen heeft getankt na zijn gelijkmaker tegen Waasland-Beveren. Hein Vanhaezebrouck reageert laconiek: "Jij had die goal ook gemaakt."

  Ondanks de tegenvallende prestatie van Anderlecht, zocht journalist Pieter-Jan Calcoen van Het Laatste Nieuws naar een klein lichtpunt bij paars-wit. Op de persconferentie na de match vroeg hij aan Hein Vanhaezebrouck of het doelpunt van Teodorczyk hem nieuwe moed gaf.

  Daarop reageerde de coach van Anderlecht: "Ik ken jouw kwaliteiten niet als voetballer, Pieter-Jan, maar ik zou heel verbaasd zijn als jij die had gemist."

  Waarop Pieter-Jan Calcoen: "Ja oke, maar goal is goal. Het is niet dat je denkt dat hij vertrokken kan zijn?"

  Hein: "Ik denk dat hij nog een kopkans krijgt in de 2e helft vanop anderhalve meter. Als hij vertrokken was in de eerste helft, dan was die er misschien ook ingegaan. Dan was er een 2-1-voorsprong voor ons en had de match er anders uitgezien."

  "We zien wel wat de toekomst brengt", besloot de coach van Anderlecht.

  Bekijk hier het bewuste fragment: