• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho reageert op gerucht: "Ronaldo hoort bij Real Madrid"

  Real Madrid kent momenteel een vormdip.

  José Mourinho liet onlangs weten dat hij een grote transfer verwacht deze zomer. Al snel werd Cristiano Ronaldo gelinkt aan zijn ex-club Manchester United, maar die hoort volgens Mourinho bij Real, zei hij vanmiddag op een persconferentie.

  Mourinho maakte afgelopen week bekend dat Manchester United een grote vis zal binnenhalen tijdens de transferperiode van komende zomer. Spaanse Media maakten al snel de link met Cristiano Ronaldo, die ongelukkig zou zijn bij een wankelend Real Madrid. De twee werkten nog samen bij Real Madrid tussen 2010 en 2013. Toch denkt Mourinho dat Ronaldo gewoon bij Real blijft.

  "De resultaten van Real Madrid zijn niet goed. Maar het is een club waar ik 3 jaar heb gewerkt en ik geef om de club. Ik denk dat ik de laatste persoon ben om nog wat olie op het vuur te gooien", zei Mourinho tijdens de persconferentie.

  "Ik wil het vuur wel blussen. Ronaldo is een speler die iedere club wil, maar die enkel één club en één coach kunnen hebben: Real Madrid en Zinédine Zidane. Dat is mijn gevoel."