• home
 • video
 • pas verschenen

  Faysel Kasmi verlaat Lierse voor avontuur bij Ierse eersteklasser

  Kasmi tekent een contract van 1 jaar bij Waterford.

  De wegen van Lierse en Faysel Kasmi scheiden zich. De 22-jarige middenvelder kon niet doorbreken bij de ploeg uit 1B en verlaat het Lisp. Hij gaat bij Waterford in de Ierse hoogste klasse aan de slag.

  Faysel Kasmi werd in 2013 profvoetballer bij Lierse en maakte een veelbelovend debuut. Hij werd meteen uitgeleend aan Standard, maar kon niet doorbreken in Luik. Ook een uitleenbeurt aan het Cypriotische Omonia Nicosia bleek geen voltreffer.

  Dit seizoen kwam de middenvelder niet verder dan de reserven van Lierse, waardoor hij uitkeek naar een nieuwe club. Het Ierse Waterford heeft de Belg nu een contract van 1 jaar gegeven.

  Waterford maakte het nieuws op Twitter bekend: