• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-Eupen-coach Condom gaat bij Roeselare aan de slag

  Condom krijgt de nr. 7 uit de tweede periode onder zijn hoede.

  Jordi Condom is de nieuwe trainer van 1B-club Roeselare. De Spanjaard is de opvolger van Dennis van Wijk, die intussen al bij KV Mechelen onderdak vond.

  KSV Roeselare heeft met Jordi Condom al een derde trainer aangesteld dit seizoen. In september nam het afscheid van Arnauld Mercier, zijn vervanger Dennis van Wijk stapte vorige week op. Jordi Condom moet het tegenvallende seizoen van Roeselare nu afmaken.

  Condom is geen onbekende voor het Belgische voetbal. Sinds 2012 vertoefde hij bij Eupen, waar hij na een functie als assistent ook een tijdje hoofdcoach was. Zo promoveerde Eupen onder zijn bewind naar de eerste klasse. Maar dit seizoen werd Condom aan de kant geschoven voor Claude Makélélé. 

  Condom krijgt bij Roeselare de assistentie van Jan Van Steenberghe (ex-keeperstrainer van Club Brugge) en Michael Wallace (ex-Reading). Fred Vanderbiest was ook een tijdje in beeld als T1, maar verhuisde met Dennis van Wijk mee naar KV Mechelen.