• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Barcelona wuift Mascherano uit naar China

  Mascherano scoorde 1 keer voor Barcelona.

  Javier Mascherano trekt naar Hebei Fortune in de Chinese Super League. Vanochtend kreeg de Argentijn een afscheidsplechtigheid bij Barcelona. Mascherano speelde 7,5 seizoenen voor de Catalaanse hoofdmacht.

  Gisteren al raakte bekend dat Javier Mascherano de deur bij FC Barcelona achter zich dicht zou trekken. De club kondigde een ceremonie aan om de Argentijn uit te wuiven. Naar waar Mascherano trok, hield Barcelona nog even geheim.

  Nu bevestigt de club op haar website dat Mascherano naar Hebei Fortune gaat. De Argentijn komt bij de Chinese club zijn landgenoot Ezequiel Lavezzi en de Ivoriaan Gervinho tegen.

  Bekijk hier de plechtigheid voor Mascherano:

  Tweet: