• home
 • video
 • pas verschenen

  Serena Williams maakt haar comeback in de Fed Cup

  Serena Williams.

  De Australian Open kwamen nog te vroeg voor mama Serena Williams. Maar in het tweede weekend van februari keert de Amerikaanse in principe wél terug in het circuit.

  Serena Williams beviel in september 2017 van een dochter, Alexis Olympia. In december speelde ze een exhibitiewedstrijd in Abu Dhabi en leek haar comeback in het WTA-circuit een kwestie van enkele dagen, maar uiteindelijk liet ze toch verstek gaan voor de Australian Open.

  Maar in februari keert de Amerikaanse écht terug. Serena Williams maakt immers deel uit van de Fed Cup-ploeg die het op 10 en 11 februari in de eerste ronde opneemt tegen Nederland. De Amerikaanse vrouwen spelen thuis, in North Carolina.

  Voor Serena wordt dat haar eerste officiële wedstrijd in meer dan een jaar. Ze won vorig jaar de Australian Open, maakte daarna bekend dat ze zwanger was en sloeg sindsdien niet meer tegen een balletje.

  Fed Cup-aankondiging op Twitter:

  Serena met haar dochtertje: