• home
 • video
 • pas verschenen

  Reservespelers NBA All-Star Game: Geen Anthony of Paul, wel Horford en Lillard

  Anthony en Paul zijn er niet bij in LA.

  In de NBA zijn vannacht de reservespelers voor het All-Star Game gekozen. Opvallend: Carmelo Anthony is er voor het eerst sinds 2009 niet bij. Ook Chris Paul, Blake Griffin en Paul George zijn opvallende afwezigen.

  De 14 reservespelers op een rijtje:

  Geen Anthony en Paul, wel Horford en Lillard

  De 10 basisspelers voor de galawedstrijd, die dit seizoen gespeeld wordt in Los Angeles op 18 februari, werden vorige week al bekendgemaakt. LeBron James (Cleveland Cavaliers) en Stephen Curry (Golden State Warriors) kregen de meeste stemmen achter hun naam van de fans en zijn daardoor kapitein van hun team.

  Vannacht kregen de 10 starters het gezelschap van 14 bankzitters, gekozen door de 30 coaches in de NBA. Russel Westbrook (OKC), de MVP van vorig seizoen, is de meest opvallende naam in de Western Conference.

  Hij krijgt verder het gezelschap van Karl-Anthony Towns en Jimmy Butler (Minnesota), Draymond Green en Klay Thompson (Golden State), LaMarcus Aldridge (San Antonio) en Damian Lillard (Portland).

  In het Oosten is Kristaps Porzingis er voor het eerst bij. De Let van de New York Knicks debuteert net als seizoensrevelatie Victor Oladipo (Indiana) en Bradley Beal (Washington). Zijn er verder nog bij voor de Eastern Conference: Kevin Love (Cleveland), Kyle Lowry (Toronto), Al Horford (Boston) en John Wall (Washington).

  Voor het eerst sinds 2009 is Carmelo Anthony (OKC) geen All Star. Ook ploegmakker Paul George, Chris Paul (Houston) en Blake Griffin (LA Clippers) zijn er dit seizoen niet bij. Vooral voor die laatste drie is dat een bittere pil.

  Ook Lou Williams (LA Clippers) en Andre Drummond (Detroit) hadden gehoopt op een selectie, maar kregen die niet. Op Twitter reageerden ze vol ongeloof.

  Drummond en Williams zijn niet blij met hun niet-selectie: