• home
 • video
 • pas verschenen

  Een vreemde tuimelperte, een gat in de lucht en een prachtige zweefsprong

  Het was een bewogen avond in de Jupiler Pro League. Anderlecht en Charleroi kunnen niet winnen, Eupen wipt over KV Mechelen weg van de laatste plaats. Maar ook deze beelden moet u zeker gezien hebben.

  Fall wil Charleroi op voorsprong brengen, maar trapt een gat in de lucht

  Het was niet het avondje van Mamadou Fall en Charleroi. De spits had meerdere mogelijkheden om te scoren, maar wrong zijn kansen telkens de nek om. Deze actie tekende zijn avond. Charleroi verloor met 1-0 op het veld van Eupen.

  Deschacht struikelt over de bal en is kwaad op zichzelf

  Het was ook niet de avond van Olivier Deschacht en Anderlecht. Paarswit kwam tegen Waasland-Beveren niet verder dan een 2-2 gelijkspel. Maar heel vreemd was deze tuimelperte van Olivier Deschacht. Tot grote eigen frustratie.

  Limbombe scoort en daar hoort zijn gekende viering bij

  Ook Antwerp kwam niet verder dan een gelijkspel tegen AA Gent: 1-1. Toch genieten ze op de Bosuil met volle teugen van hun plaats in Play-Off I. Geniet mee van de mooie viering van Anthony Limbombe.

  En dit was het mooiste van op Daknam: