• home
 • video
 • pas verschenen

  Vanden Stock: "Alle spelers houden om Club nog bang te maken"

  Roger Vanden Stock is sinds vandaag ereburger van Anderlecht.

  0 / 0

  Roger Vanden Stock is sinds vandaag ereburger van Anderlecht.

  Anderlecht-voorzitter Roger Vanden Stock wil er met zijn club alles aan doen om Trebel en Dendoncker in Anderlecht te houden. "Hopelijk komt er nog versterking", zegt Vanden Stock.

  "Dendoncker verontrust me het meest"

  Roger Vanden Stock werd vandaag tot ereburger van Anderlecht gekroond. Op 1 maart geeft hij het voorzitterschap bij RSC Anderlecht door aan Marc Coucke. 

  "Het is een moeilijk transferperiode, want je moet 2 keer nadenken voordat je een beslissing neemt, zegt Vanden Stock. "We moeten proberen alle spelers te houden om Club Brugge nog bang te maken."

  Dus ook Trebel en Dendoncker, die op belangstelling kunnen rekenen van andere teams. "Dendoncker verontrust me het meest", zegt Vanden Stock. "Maar we zullen er alles aan doen om hem bij ons te houden."

  "Ook jonge spelers een kans geven"

  Over inkomende transfers kan Vanden Stock niet veel kwijt. "Ik hoop dat er nog versterking komt voor het einde van de maand."

  "Maar er zijn ook enkele jonge spelers die op de deur kloppen. En het is leuk om hen ook een kans te geven. Anderlecht moet Anderlecht blijven", besluit Vanden Stock.

  Ereburger Vanden Stock: "Iedereen kent Anderlecht in Europa"