• home
 • video
 • pas verschenen

  Rondon in zak en as na dubbele beenbreuk voor McCarthy

  James McCarthy wacht een lange revalidatie.

  Everton-middenvelder James McCarthy werd na een uur wedstrijd van het veld gedragen met een dubbele beenbreuk na een duel met Rondon. De Venezolaanse aanvaller van West Brom was duidelijk aangeslagen en verontschuldigde zich achteraf nog eens op Twitter.

  Net toen Rondon op het doel wou besluiten, stak McCarthy er nog zijn been tussen. De middenvelder liep een dubbele beenbreuk op en werd na een lange blessurebehandeling met een brancard van het veld gedragen.

  De 27-jarige Ier gaat zo snel mogelijk onder het mes en zal dit seizoen niet meer in actie komen. Hij speelde nog maar vier wedstrijden dit jaar na verschillende spierblessures.

  Rondon was ontroostbaar na de botsing. "Zwaar aangeslagen. Rivaliteiten worden vergeten wanneer iemand zo'n ongelukkige blessure oploopt. Ik hoop dat ik je snel weer op het veld zal zien, James McCarthy", schreef Rondon op Twitter.

  Rondon was ontroostbaar: