• home
 • video
 • pas verschenen

  Carrick stopt na dit seizoen en krijgt een plekje in de staf

  Mourinho verwacht dat Carrick de technische staf zal vervoegen.

  Middenvelder Michael Carrick is aan het laatste seizoen bezig van zijn carrière. Dat nieuws bevestigde United-coach Jose Mourinho. Carrick is sinds 2006 aan de slag op Old Trafford. "Ik verwacht dat hij onze technische staf vervoegt", zegt Mourinho.

  De 36-jarige Carrick kwam dit seizoen in september voor het laatst in actie. De Engelsman moest een ingreep ondergaan aan het hart, als gevolg van hartritmestoornissen.

  "Michael is nu aan zijn tweede week training bezig met de groep", begint Mourinho. "Ik denk dat hij dit seizoen op het veld nog belangrijk zal zijn voor ons. Dat is hij altijd geweest. Op het einde van het seizoen verwacht ik dat hij onze technische staf vervoegt. Daar kijk ik naar uit."

  Carrick maakte in 1999 zijn profdebuut bij West Ham United. In 2004 trok hij naar Tottenham en sinds 2006 voetbalt hij bij Manchester United. De middenvelder speelde er meer dan 300 wedstrijden en schreef onder meer de Champions League en vijf landstitels bij op zijn erelijst.