• home
 • video
 • pas verschenen

  Bordeaux gaat voor plan B in trainerszoektocht: Gustavo Poyet

  Gustavo Poyet begint aan zijn zesde opdracht als hoofdtrainer.

  Michel Preud'homme bleek te duur voor Bordeaux, dus kiest de Franse eersteklasser voor Gustavo Poyet. De 50-jarige Uruguayaan was vorig jaar nog aan de slag in China.

  Bordeaux kon vandaag nog eens winnen op het veld van Nantes en na afloop had voorzitter Stéphane Martin nog goed nieuws. Gustavo Poyet is de opvolger van coach Jocelyn Gourvennec en moet Bordeaux wegkrijgen uit de middenmoot.

  De Franse eersteklasser had zijn pijlen eerst gericht op Michel Preud'homme, maar de deal sprong af. Het moest immers nog een afkoopsom betalen aan Club Brugge voor de diensten van de Belgische trainer.

  Plan B dan maar: Poyet. De ex-speler van onder meer Chelsea en Tottenham debuteerde bij Brighton als T1 en stond ook aan het roer bij Sunderland, AEK Athene, Real Betis en het Chinese Sjanghai Shenhua. 

  Tweet: