• home
 • video
 • pas verschenen

  Barcelona is formeel: "Geen sprake van akkoord met Griezmann"

  Griezmann heeft geen akkoord met Barcelona.

  Antoine Griezmann wordt door verschillende Spaanse media gelinkt aan een transfer naar Barcelona. De club uit Catalonië ontkent in een statement op de clubwebsite dat er al een akkoord is met de Franse spits.

  In Spanje werd er door verschillende media gemeld dat Barcelona achter de rug van Atletico een akkoord zou hebben met Griezmann over een transfer voor komende zomer. Barcelona heeft vandaag op de clubwebsite alle geruchten de grond ingeboord.

  "FC Barcelona ontkent met klem alle informatie die de afgelopen uren verschenen is in verschillende media over Atletico Madrid-speler Antoine Griezmann", staat er op de clubwebsite.

  "De club betreurt deze gang van zaken. We hebben zeer veel respect voor Atletico Madrid."