• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Braga haalt twee nieuwe spelers op... Tinder

  Ryller en Braga hadden een match.

  De Portugese club Braga heeft zijn twee nieuwe aanwinsten op een wel heel speciale manier aangekondigd. In een filmpje op Twitter toont de club hoe het met de spelers matchte op Tinder. Het gaat om Ricardo Ryller en Andrej Lukic.

  Braga heeft twee nieuwe aanwinsten verwelkomd. Ricardo Ryller komt over van de Braziliaanse tweedeklasser Luverdense. Andrej Lukic verlaat NK Osijek uit Kroatië.

  Vooral de manier waarop de spelers aangekondigd werden is uniek. In een filmpje op Twitter is te zien hoe ze de twee spelers op Tinder naar rechts swipen en een match hebben. Er passeerden enkele spelers die de club niet moet hebben, of niet kan betalen. Zo werden Cristiano Ronaldo en Batshuayi naar links geswipet en dus afgekeurd.

  Het filmpje van Braga: