• home
 • video
 • pas verschenen

  Guardiola: "Proficiat aan Manchester United en Alexis Sanchez"

  Volgens Guardiola zal Sanchez naar Manchester United vertrekken.

  Pep Guardiola heeft op de persconferentie voor de match tegen Newcastle een opvallende uitspraak gedaan over de transfer van Alexis Sanchez. Hij feliciteerde zowel Manchester United als de Chileen en wenste hen succes.

  "Ik ben niet de man met de nummers, maar wat ik nu weet, is dat Alexis Sanchez een speler van Arsenal is", begon Pep Guardiola voorzichtig op de persconferentie voor de partij tegen Newcastle.

  "Volgens mij zal hij naar Manchester United gaan en dus wil ik hen beide feliciteren en succes wensen. Mijn mening over Alexis blijft dezelfde, ik wens hem veel geluk."

  Met die opvallende uitspraak sloot de trainer van Manchester City het hoofdstuk van Alexis Sanchez af. Zowel bij Arsenal als Manchester United is er nog geen nieuws omtrent de transfer.

  Mourinho: "Als hij vertrekt, maken we een kans"

  José Mourinho heeft ook op zijn persconferentie het onderwerp Alexis Sanchez besproken. "Ik ben niet zeker, maar ook niet onzeker", zei de oefenmeester van Manchester United. "We hebben het gevoel dat hij zowel kan blijven als vertrekken bij Arsenal."

  "Als hij besluit om te vertrekken, hebben we volgens mij een kans. Maar een speler zoals hij geniet interesse van veel grote clubs. Enkel hijzelf, Wenger en Gazidis (CEO van Arsenal) weten wat er zal gebeuren."