• home
 • video
 • pas verschenen

  Thiam combineert zware stage met ontspanning: "Namiddagje vrij"

  Thiam genoot van een vrije namiddag op het strand.

  Nafi Thiam is zich in Tenerife aan het voorbereiden op het nieuwe atletiekseizoen. Tussen de zware trainingen door was er voor 's werelds beste atlete ook tijd voor ontspanning. Zo vulde Thiam haar vrije tijd met onder meer een namiddag op het strand, een zeiltocht en een zwempartij met dolfijnen.

  Samen met collega-atletes Hanne Claes, Camille Laus, Anne Zagré en Evelyn Cok bracht Nafi Thiam een vrije namiddag door op het strand van Tenerife. De Sportvrouw van het Jaar bereidt zich op het Spaanse eiland voor op het nieuwe seizoen.

  Eerder had Thiam al een zeiltocht gemaakt naar het kleinere eiland La Gomera. Tijdens deze trip kon de olympische kampioene zevenkamp zelfs zwemmen met dolfijnen. Ze deelde haar ervaringen op sociale media.

  Thiam amuseert zich op stage in Tenerife:

  Naast de ontspanning staan er ook zware trainingen op het menu: