• home
 • video
 • pas verschenen

  Ex-KBVB-kopstuk Bob Madou wordt senior marketing partner bij Club Brugge

  Bob Madou nam iets meer dan een jaar geleden afscheid van de KBVB.

  Om het merk Club Brugge nog beter in de markt te zetten, heeft blauw-zwart Bob Madou aan boord genomen. "Ik vind dit een voorrecht als Bruggeling en Club-fan", zegt Madou, die zijn opdracht bij Club zal combineren met zijn job als marketingstrateeg bij de VRT.

  Bob Madou vormde samen met CEO Steven Martens jarenlang een succesvolle tandem bij de Belgische voetbalbond. Hij zorgde ervoor dat de Rode Duivels, onder meer door de Duiveluitdagingen, ongemeen populair werden, maar moest na verhalen over financieel wanbeleid uiteindelijk baan ruimen.

  Vanaf 1 februari gaat Madou weer in het voetbal aan de slag, meer bepaald als senior marketing partner bij Club Brugge. "Zijn opdracht zal erin bestaan het merk Club Brugge voort te ontwikkelen als love brand voor onze fans en als creatieve partner voor onze sponsors", lezen we op de clubsite.

  "Het is een voorrecht om als Bruggeling en Club-fan in hart en nieren mijn professionele steentje te mogen bijdragen", zegt Madou. "Ik heb het bedrijf Club Brugge leren kennen als een erg stabiele topclub, die met een weldoordachte organisatie sportieve en economische resultaten boekt en zo ontzettend veel Belgen beroert."

  Voorzitter Verhaeghe: "Een belangrijk jaar, op en naast het veld"

  Op de nieuwjaarsreceptie van Club Brugge liet voorzitter Bart Verhaeghe weten dat hij hoopt in 2018 een stukje op te schieten met de bouwplannen die al een tijdje aanslepen.

  "We staan voor een belangrijk jaar, niet alleen op het veld. We mikken om voor de zomer te beginnen bouwen aan ons nieuw trainingscomplex (in Westkapelle, red). Dat is welgekomen."

  "In het stadiondossier willen we graag wat voortdoen, maar we laten eerst de bevoegde instanties hun werk doen. De bedoeling is om zo snel mogelijk onze supporters een nog betere ervaring te bieden in een moderne infrastructuur."