• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Advocaat slikt nederlaag door met bitterbal en mosterd

  Advocaat liet zich de bitterbal smaken.

  Sparta heeft zijn inhaalwedstrijd tegen Vitesse met 0-1 verloren. De ploeg van Dick Advocaat staat laatste in de Eredivisie. Toch verloor de coach zijn goeie luim niet.

  Sparta Rotterdam heeft zijn eerste wedstrijd van het nieuwe kalenderjaar dinsdagavond met kleine cijfers verloren. Nadat de match tegen Vitesse half december uitgesteld was door de sneeuw kregen de Nederlandse eersteklassers op Het Kasteel een nieuwe kans om de degens te kruisen.

  Ditmaal was het weer geen spelbreker en kon de wedstrijd gewoon gespeeld worden. Sparta deed het zeker niet slecht, maar had wat pech bij de afwerking. Zo besloot onze landgenoot Loris Brogno in het slot van de partij op de lat.

  Wie dacht dat Dick Advocaat na zijn debuut als Sparta-trainer tijdens de persbabbel achteraf niet om aan te spreken zou zijn, kwam bedrogen uit. Toen de coach een schotel met bitterballen voor zich zag staan, nam hij er een balletje af, schepte hij er wat mosterd op en deelde hij de rest van de ballen uit aan de journalisten.

  Vitesse-coach Henk Fraser wil geen bitterbal: