• home
 • video
 • pas verschenen

  Veel show op nieuwjaarsreceptie STVV: "Op termijn concurreren met Anderlecht en Club"

  Japanse balkunstenaars zorgden voor de show.

  0 / 0
  De nieuwe Japanse eigenaars van STVV probeerden op de nieuwjaarsreceptie de sponsors te paaien. Drie balkunstenaars verzorgden de show. Ex-voorzitter Marijke Höfte is alvast hoopvol voor de toekomst. "Ik denk dat het hun ambitie is om op termijn te concurreren met Club, Anderlecht en Standard."

  Sinds 1 december is STVV volledig in handen van het Japanse bedrijf DMM.com. Zo kwam er een einde aan het tijdperk van de familie Duchâtelet. Yusuke Muranaka maakte gisterenavond op de nieuwjaarsreceptie van de club zijn eerste publieke optreden als nieuwe voorzitter van de club.

  Hij probeerde de sponsors te overtuigen met een Japans buffet en een show van drie Japanse balkunstenaars. "Deze club heeft een lange en mooie geschiedenis. Daar moeten we op bouwen", bleef hij wel voorzichtig wanneer er gevraagd werd naar zijn ambities.

  Ex-voorzitter Marijke Höfte wond er minder doekjes om. "De Japanners hebben hun entree niet gemist. Het is nog een beetje mysterieus, maar ik denk wel dat ze van plan zijn om van STVV een topclub te maken. Op termijn zouden we moeten kunnen concurreren met Anderlecht, Club Brugge en Standard. Straf."

  Geniet van de kunstjes van de Japanse balkunstenaars: