• home
 • video
 • pas verschenen

  Federer krijgt vreemde vragen voorgeschoteld van komiek Will Ferrell

  Federer kon het interview met komiek Ferrell wel smaken.

  Roger Federer werd na zijn zege op de Australian Open tegen Bedene geïnterviewd door de Amerikaans komiek Will Ferrell. Hij stelde de Zwitser enkele opvallende vragen en vroeg zich onder meer af of Federer een heks of vampier is.

  Het gebruikelijke interview na de partij kreeg bij Roger Federer een vreemde wending. Na zijn overwinning tegen Aljaz Bedene vroeg interviewer John McEnroe een speciale gast op het veld. Komiek Will Ferrell schotelde Federer enkele vreemde vragen voor.

  De Amerikaan vergeleek eerst de Zwitser met een dartele gazelle. Federer kon het wel smaken, maar had een terechte opmerking: "Worden die niet opgegeten op het einde?" Ferrell had een gevat antwoord klaar: "Niet als ze snel genoeg zijn."

  De komiek vroeg zich vervolgens af of Federer een vampier of een heks is omdat de Zwitser volgens hem amper verouderd is. Zowel McEnroe als Federer vroegen zich luidop af welke keuze het beste is.

  Om af te sluiten ontkrachtte Federer de mythe dat hij zo sterk is omdat hij enkel wombat (het nationale dier van Australië) zou eten.

  Bekijk hier het hilarische interview: