• home
 • video
 • pas verschenen

  Wordt Mchitarjan als pasmunt gebruikt voor Sanchez? City haakt alvast af

  Trekt Mchitarjan het shirt van Arsenal aan?

  Manchester United lijkt in poleposition te liggen om Arsenal-speler Alexis Sanchez binnen te hengelen. Henrich Mchitarjan zou dan weer de omgekeerde beweging maken. Manchester City heeft volgens Engelse media de Chileen alvast van zijn transferlijst geschrapt.

  Weekt Arsenal Mchitarjan los bij United?

  Manchester United zou Alexis Sanchez dus kunnen losweken bij Arsenal, maar de Londense club zou Henrich Mchitarjan in de transferdeal willen betrekken.

  De Armeniër stond vanavond alvast niet op het wedstrijdblad van Manchester United-Stoke City. "Ik zou liegen als ik zeg dat dat een pure tactische beslissing is", vertelde José Mourinho voor de wedstrijd tegen Stoke.

  "Ik heb gekozen voor spelers van wie we weten dat ze momenteel met hun gedachten volledig bij Manchester United zitten. Het is niet gemakkelijk voor een speler als er onzekerheid is over zijn toekomst. Dat zorgt voor extra druk. Het is beter voor hem en voor ons om hem te beschermen."

  City geeft Sanchez op

  Engelse media laten er intussen geen twijfel meer over bestaan: Manchester City haakt af in de strijd om Alexis Sanchez.

  Volgens onder meer Sky Sports was de club van Kevin De Bruyne en Vincent Kompany de geliefkoosde bestemming van de Chileen, maar City wou de deal op het einde van het seizoen afronden. Dan loopt het contract van Sanchez af.

  Aangezien meerdere clubs - Manchester United op kop - hun zinnen hebben gezet op Sanchez, is de potentiële transferprijs de jongste tijd flink gestegen.

  City wil niet meegaan in dat verhaal en wil van Sanchez niet de duurste speler in zijn kern maken. "Volgens Guardiola zou het bedrag te hoog liggen voor een speler die aan het einde van dit seizoen transfervrij is", weten de Engelse media.