Ga naar de inhoud

meest recent

      Paul Lambert is de opvolger van Mark Hughes bij Stoke City

       ma 15 januari 2018 12:38
      Lambert zat sinds het einde van vorig seizoen zonder club.
      Stoke City heeft Paul Lambert aangesteld als nieuwe hoofdcoach. Hij volgt Mark Hughes op, de Whelsman werd een week geleden ontslagen na de bekeruitschakeling tegen derdeklasser Coventry City.

      De 48-jarige Paul Lambert tekent een contract voor 2,5 jaar bij Stoke City, nummer 18 van de Engelse competitie. Hij volgt Mark Hughes op, die na tegenvallende resultaten op straat werd gezet.

      "We waren onder de indruk van Paul zijn kennis over onze ploeg", zegt Peter Coates, voorzitter van Stoke City. "Hij stelde een duidelijk plan voor omtrent de verbeteringen van de club."

      Paul Lambert was eerder al coach van onder andere Norwich City en Aston Villa. Vorig seizoen stond hij nog aan het roer van Wolverhampton in de Engelse tweede klasse, waar hij op de 15e plaats eindigde.

      Tijdens de wedstrijd van vanavond tegen Manchester United zal Lambert nog niet op de bank plaatsnemen. Interim-coach Eddie Niedzwiecki neemt voor de laatste keer de leiding over het team.

      De tweet van de club:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.