• home
 • video
 • pas verschenen

  Na Club Brugge legt ook Anderlecht nieuwe grasmat aan

  De nieuwe grasmat van Anderlecht wordt aangelegd.

  Anderlecht is begonnen met de werken voor een nieuwe grasmat in het Constant Vanden Stockstadion. Dat gebeurde op vraag van coach Hein Vanhaezebrouck. Anderlecht zal voor het eerste op de nieuwe grasmat spelen op woensdag 24 januari tegen Waasland-Beveren.

  Het veld in het Constant Vanden Stockstadion heeft volgens Anderlecht zwaar geleden van de weersomstandigheden in december en de drukke eindejaarsperiode. Daarom vervangt de landskampioen in de laatste week van de winterstop het kapotte veld.

  Coach Hein Vanhaezenbrouck ergerde zich al langer aan de erbarmelijke staat van het veld. De club onderzoekt nu ook of er structurele vernieuwingen, zoals de vervanging van de veldverwarming, kunnen uitgevoerd worden. Daardoor zou de grasmat volgend seizoen minder afzien tijdens de drukke periodes.

  Eerder deze winterstop maakten ook Club Brugge en Waasland-Beveren al werk van de aanleg van een nieuwe grasmat.

  Bekijk de tweets over de nieuwe grasmat: