• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Wullaert: "Gesprekken met favoriete club zijn aan de gang"

  Tessa Wullaert: "Ik hoef niet weg bij Wolfsburg."

  0 / 0

  Tessa Wullaert: "Ik hoef niet weg bij Wolfsburg."

  Tessa Wullaert was vandaag te gast in De zevende dag en lichtte een heel klein tipje van de sluier over haar toekomst. De sterspeelster van de Red Flames kan blijven bij Wolfsburg, maar praat ook met een andere club. "Maar als het die club niet wordt, dan blijf ik."

  Xavier Taveirne wou graag weten waar Tessa Wullaert volgend seizoen aan de slag gaat. "Ik kan er momenteel nog geen antwoord op geven", zei Wullaert. "Spanje wordt het waarschijnlijk niet. Engeland? Misschien."

  "De transferperiode loopt tot eind augustus, dus ik heb nog tijd. Ik heb een favoriete bestemming en ik heb in mijn hoofd echt wat ik wil. De gesprekken met die club zijn aan de gang. Maar als het die club niet wordt, dan blijf ik bij Wolfsburg."

  Wullaert heeft een nieuw contractvoorstel van haar Duitse club op zak, maar heeft nog niet getekend. Bij Wolfsburg blijven is nog een optie? "Zeker. Ik zit daar heel goed en ik hoef daar niet weg."