• pas verschenen
 • video
 • podcasts

  Laurens Sweeck is op weg naar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice

  Laurens Sweeck blies onlangs 24 kaarsjes uit.

  Het ziet ernaar uit dat Laurens Sweeck binnenkort andere lucht zal opsnuiven. Bij Pauwels Sauzen-Vastgoedservice ligt een contract tot 2021 klaar voor de jonge veldrijder.

  Laurens Sweeck ligt momenteel nog, samen met zijn broers Diether en Hendrik, onder contract bij Era-Cirucs, de tweede ploeg van de broers Roodhooft. Maar Pauwels Sauzen-Vastgoedservice heeft verregaande interesse om Sweeck over te nemen.

  "Er is interesse van beide kanten", bevestigt vader Stefan aan Sporza. "Ik denk dat er momenteel wel gepraat wordt, maar het is aan Laurens om de keuze te maken waar hij zich het beste bij voelt."

  Paul Herygers zou het alvast een goeie zet vinden voor Pauwels Sauzen-Vastgoedservice. "Om het in vastgoedtermen te zeggen: dit is zoals een bos kopen. Want Sweeck is toch de man van de toekomst, zeker als Van Aert en Van der Poel binnenkort misschien vaker op de weg te zien zullen zijn."