• home
 • video
 • pas verschenen

  Wenger is welkom op de inauguratie van president George Weah

  Wenger zal voor de inauguratie van Weah waarschijlijk moeten passen.

  De onlangs verkozen George Weah heeft Arsène Wenger uitgenodigd op zijn inauguratie als president van Liberia. Die haalde de spits als Monaco-trainer naar Europa. De Franse coach van Arsenal zal waarschijnlijk niet aanwezig kunnen zijn door het drukke programma van zijn ploeg.

  In 1988 haalde Arsène Wenger de voormalige FIFA-Speler van het Jaar vanuit Kameroen naar Monaco. De Liberiaanse voetballer speelde 4 seizoen onder Wenger bij de Ligue 1-club.

  Eind vorig jaar werd Weah verkozen tot president in Liberia. Hij wil zijn voormalige coach er graag bij op zijn inauguratie op 22 januari en stuurde hem dan ook een uitnodiging. Wenger verwacht echter dat hij het te druk zal hebben om de trip naar Liberia te maken.

  De Fransman heeft wel lovende woorden voor Weah. "Hij heeft een sterke mentaliteit en is er absoluut van overtuigd dat hij een missie heeft. George is een voorbeeld voor iedereen die voetbal speelt."