• home
 • video
 • pas verschenen

  Supportersvereniging Blue Army houdt het na 20 jaar voor bekeken

  Blue Army zorgt al 20 jaar voor kleur in Jan Breydel.

  Club Brugge neemt in september afscheid van haar grootste supportersgroep. "We zijn blij dat onze boodschap van positief supporteren door veel fans wordt uitgedragen", meldt Blue Army.

  Blue Army: "We kleuren al 2 decennia Jan Breydel"

  Blue Army maakte het afscheid bekend op Facebook. "Om het nieuwe jaar in te zetten willen we graag de Club-fans bedanken voor de steun die we afgelopen jaar mochten ontvangen", meldt Blue Army.

  "Het doet ons elke keer weer ongelofelijk veel deugd om te zien hoe onze 12e man een verschil kan maken op het Brugse veld en ver daarbuiten. We zijn er zeker van dat die steun voor Club ook dit jaar niet zal uitblijven."

  "Die boodschap van onvoorwaardelijke steun en passie brengen we inmiddels al 20 jaar. Jawel, Blue Army blaast in 2018 zomaar eventjes 20 kaarsjes uit. Al twee decennia kleuren we Jan Breydel! We hebben samen fan-tas-ti-sche momenten beleefd, momenten van ongekende vreugde, maar ook momenten waarop we als één familie steun bij elkaar moesten zoeken."

  "Maar 2018 wordt ook ons afscheidsjaar"

  "Maar 2018 wordt ook het afscheidsjaar van Blue Army", laat de supportersgroep weten. "20 jaar is een hele poos en het is prachtig dat wij eigenhandig generaties met elkaar hebben kunnen verbinden binnen de liefde voor de Club."

  "We kijken dan ook vol trots terug op de afgelopen 20 jaar. Want we zijn in ons initieel opzet geslaagd: onze boodschap van positief supporteren wordt door heel wat fans uitgedragen."

  "Op die manier zorgden we er mee voor dat de Club-fan met plezier naar Brugge afzakt om daar met jong en oud als één blok achter Club te staan. En dat is de laatste jaren net de kracht van Club, dat maakt Club zo speciaal: de fans!"

  "We willen met Club nog eens knallen in de play-offs"

  "Tot en met onze 20e verjaardag in september blijven we voortgaan zoals de afgelopen jaren: met heel veel inzet en passie! Met Club op kop richting de play-offs willen we knallen in die cruciale matchen."

  "Onze plannen liggen al klaar en we zullen die met veel goesting uitvoeren. We willen de komende maanden nog altijd alles geven om in schoonheid te eindigen, samen met jullie."

  "Tot slot willen we heel graag nog een woordje van dank zeggen aan alle vrijwilligers, medewerkers, supporters, alle mensen bij Club zelf en vooral onze leden. Zonder jullie zou 20 jaar Blue Army nooit een feit zijn geweest."

  "Dus ‘nen dikke merci’ voor alles en we hopen dat de boodschap van Blue Army nog lang zal uitgedragen worden door de Club-fans, door er elke match trouw en passioneel te staan, en altijd volop achter Club!"

  De afscheidsbrief van Blue Army