• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Barcelona bedankt Valdes die definitief stopt met voetballen

  Valdes was tijdens zijn carrière even te bewonderen op de Belgische velden.

  Victor Valdes (35), ex-doelman van Barcelona en Standard, heeft al zijn sociale media accounts verwijderd. Daarmee kondigt hij zijn definitief afscheid van het voetbal aan. Barcelona bedankt Valdes, met wie het 3 keer de Champions League won, met een mooie video op Twitter.

  Valdes postte gisteren op zijn Instagram-verhaal een foto van een weg met daarop "bedankt voor alles". Vervolgens verwijderde hij alle foto's en berichten op zijn sociale media-accounts. Zo kondigt Valdes zijn definitief afscheid van het voetbal aan.

  In 2015 zei hij al tijdens een radio-interview voor de Colombiaanse nieuwsredactie RCN dat hij afscheid zou nemen van heel het voetbalgebeuren en zich zou terugtrekken en tijd zou nemen voor zijn familie wanneer hij zou stoppen met voetballen.

  De video van Barcelona:

  De rijkgevulde carrière van Valdes

  Valdes won heel wat trofeeën tijdens zijn carrière. De in Barcelona opgeleide doelman werd maar liefst 6 keer landskampioen in Spanje. Ook won hij met Barcelona 3 keer de Champions League. De laatste beker die hij in de lucht mocht steken was de Croky Cup, met Standard.