• home
 • video
 • pas verschenen

  David Silva miste enkele duels om bij prematuur zoontje te zijn

  Silva scoorde dit seizoen al 5 keer voor Manchester City.

  De Spanjaard David Silva heeft in december enkele wedstrijden met zijn club Manchester City gemist om bij zijn pasgeboren zoon te zijn. De kapitein van de trotse leider in de Premier League is nu opnieuw bij de ploeg en kwam dinsdag alweer in actie in het gewonnen duel met Watford.

  David Silva miste in december de wedstrijden tegen Tottenham, Newcastle en Crystal Palace om persoonlijke redenen. "Mijn zoon Mateo is extreem prematuur geboren", schrijft David Silva op zijn sociale media. "Elke dag levert hij een gevecht met de hulp van het medische team."

  David Silva bedankt in zijn bericht de fans voor de steunbetuigingen en zijn ploegmaats, zijn coach en de club voor het begrip dat ze hebben getoond.

  Het bericht van David Silva: