• home
 • video
 • pas verschenen

  Gabriel Jesus: "Ik hoef niet geopereerd te worden"

  City-coach Guardiola troostte Jesus afgelopen zondag na zijn blessure.

  Man. City-aanvaller Jesus heeft op Twitter laten weten dat hij geen operatie moet ondergaan. Hij blesseerde zich zondag tijdens de competitiewedstrijd tegen Crystal Palace aan de ligamenten van zijn knie.

  "Tijdens de onderzoeken is een kleine blessure aan de mediale band van mijn knie ontdekt", schrijft Jesus op Twitter. "Gelukkig is het niet te erg en hoef ik niet geopereerd te worden. Ik beloof zo snel mogelijk terug te keren. Bedankt voor alle steun."

  Zijn onbeschikbaarheid werd zondag door coach Guardiola geschat op één à twee maanden. Op de clubwebsite meldt City dat bijkomende onderzoeken zullen uitwijzen hoe lang de Braziliaan effectief aan de kant zal staan.