• home
 • video
 • pas verschenen

  Anderlecht-flop Beric is al op winterstage met Saint-Etienne

  Robert Beric is al op stage met St-Etienne in Spanje.

  Anderlecht en Saint-Etienne hebben de huurovereenkomst van Robert Beric in de prullenmand gegooid. De Sloveen is al met de Franse club mee op winterstage.

  Zoals verwacht is er een einde gekomen aan het avontuur van Robert Beric bij Anderlecht. Paars-wit huurde de Sloveense aanvaller voor één seizoen van St-Etienne, maar na 6 maanden waarin de spits geen potten kon breken, is Beric nu al teruggekeerd naar Frankrijk.

  Beric kwam in amper 6 competitieduels in actie, slechts 1 keer kreeg hij een basisplaats. De aanvaller slaagde er niet in te scoren en deelde ook geen enkele assist uit. De Sloveen is met St-Etienne al meteen mee op oefenkamp vertrokken naar Spanje.