• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Nainggolan zorgt voor ophef op oudejaarsnacht: roken, drinken en vloeken

  Radja Nainggolan filmde zichzelf terwijl hij rookte en bier dronk.

  0 / 0
  Radja Nainggolan heeft zichzelf opnieuw in een lastig parket gebracht met een wild nieuwjaarsfeestje. De Rode Duivel deelde zelf video's van zijn feestelijke nacht op sociale media, maar bij AS Roma kunnen ze niet lachen met de beelden van een rokende en drinkende Nainggolan. Hij heeft zich ondertussen al verontschuldigd.

  Radja Nainggolan heeft de overgang van 2017 naar 2018 stevig gevierd en dat hebben zijn volgers op sociale media kunnen volgen. De Rode Duivel deelde via Instagram video's waarin te zien is hoe hij bier drinkt, een sigaret rookt en veelvuldig vloekt.

  Het is geen geheim dat Nainggolan rookt, maar zijn feestelijke nacht zou wel een staartje kunnen krijgen. Bondscoach Roberto Martinez struikelde eerder al over het gedrag van de Rode Duivel, en ook bij AS Roma kunnen ze niet lachen met het voorval. Volgens de Gazzetta dello Sport wil de club het probleem intern oplossen.

  Nainggolan verontschuldigt zich voor zijn gedrag

  Na de uitschakeling van AS Roma in de bekercompetitie kunnen ook verschillende fans weinig begrip opbrengen voor de video's. Maar Nainggolan reageerde op Twitter op de kritiek. "Zelfs op oudejaarsnacht denkt men aan het maken van nieuws... Ik wens iedereen een gelukkig Nieuwjaar, behalve... Bemoei je met je eigen zaken."

  Ondertussen heeft de Rode Duivel zich via Instagram verontschuldigd voor zijn gedrag. "Het spijt me voor wat er vannacht is gebeurd. Iedereen weet dat ik graag bij vrienden ben en ervan hou om oudejaarsavond te vieren. Maar gisternacht ging ik erover: ik zag het als een speciale avond, waar je een beetje kunt overdrijven. Ik wou zeker geen negatief voorbeeld geven. Daarom denk ik dat ik me moet verontschuldigen voor mijn woorden en mijn gedrag."