• home
 • video
 • pas verschenen

  "Ik kan me niet meer herinneren wanneer Fellaini nog gespeeld heeft"

  Manchester United kan al een tijdje niet op Marouane Fellaini rekenen.

  Nieuwjaarsdag brengt voor Manchester United een bezoekje aan Everton. Romelu Lukaku zal niet spelen tegen zijn ex-club, maar ook Marouane Fellaini is niet inzetbaar. Coach José Mourinho was het laatste optreden van zijn middenvelder zelfs al vergeten.

  Ook op zijn persbabbel gisteren kon José Mourinho nog geen nieuwe informatie over Romelu Lukaku meegeven. "We zijn Lukaku kwijt, maar ik weet nog niet voor hoeveel wedstrijden", was de beknopte uitleg.

  Ook Marouane Fellaini heeft een verleden bij Everton, maar ook Fellaini zal er om 18.30u niet bij zijn. De Rode Duivel is al een hele tijd op de sukkel met zijn knie, zo stelde ook zijn trainer vast.

  "Ik herinner me niet meer wanneer Fellaini voor het laatst gespeeld heeft. Het is al zo lang geleden dat ik het vergeten ben. Was het tegen Brighton? Ik weet het niet meer. Het is al lang geleden." Fellaini speelde voor het laatst op 25/11/17 tegen Brighton.