• home
 • video
 • pas verschenen

  Video: Lukaku moet afgevoerd worden na botsing

  Lukaku werd afgevoerd.

  De wedstrijd tegen Southampton heeft voor Romelu Lukaku niet lang geduurd. Bij een luchtduel kreeg hij een klap tegen zijn achterhoofd. De Rode Duivel bleef lang liggen en werd afgevoerd op een draagberrie.

  Lukaku blijft lang liggen

  In de 8e minuut liep het mis voor Romelu Lukaku. De spits van Manchester United en Southampton-speler Wesley Hoedt gingen allebei naar de bal, maar kwamen in de lucht in botsing. Lukaku kreeg een klap tegen zijn achterhoofd en ging groggy tegen de grond.

  Hij bleef liggen en kreeg onmiddellijk verzorging. Hij leek op geen enkel moment buiten bewustzijn. Na enkele minuten werd Lukaku afgevoerd op een brancard met een zuurstofmasker. Hij werd door de clubdokters behandeld en werd niet afgevoerd naar het ziekenhuis.

  "Normaal zijn we Lukaku minstens twee wedstrijden kwijt"

  Ook Manchester United-coach José Mourinho kon nog niet te veel prijsgeven over de medische toestand van zijn aanvaller.

  "Normaal krijg je erg slecht nieuws meestal heel snel te horen, maar er kwam geen nieuws. Maar als een speler op zo'n manier het veld verlaat, dan ben je hem normaal minstens twee wedstrijden kwijt", zei de Portugees, die nog meegaf dat doublure Zlatan Ibrahimovic dan weer een maand buiten strijd is.

  Over het duel met Hoedt: "Dat is voetbal, het was gewoon pech. Het was geen agressief duel en hopelijk is het niet te erg."

  VIDEO: Lukaku is groggy na botsing