• home
 • video
 • pas verschenen

  Instagram-account van Lewis Hamilton is volledig leeggemaakt

  Hamilton lag de voorbije dagen onder vuur.

  Wie de Instagram-account van Lewis Hamilton bezoekt, krijgt de melding dat er nog geen foto's zijn. Enkele dagen geleden lag de F1-rijder nog onder vuur omdat hij in een filmpje zijn neefje had bekritiseerd toen die een prinsessenjurk droeg.

  Vorige week postte Hamilton een filmpje op Instagram waarin hij lachte met zijn neefje. "Jongens dragen geen prinsessenkleed", klonk het toen.

  De wereldkampioen F1 kreeg daarvoor heel wat kritiek en verwijderde dat bericht. Op Twitter verontschuldigde hij zich vervolgens: "Ik vind het geweldig dat mijn neefje zich vrij voelt om zich uit te drukken", schreef hij.

  Nu is het Instagram-accont van Hamilton plots helemaal leeg. Alle eerdere berichten - bijna 3.000 - zijn zonder verklaring verdwenen. Opvallend: op zijn Twitter-pagina zijn ook de tweets met verontschuldigingen verdwenen. Oudere tweets staan wel nog gewoon online.

  "Nog geen berichten"