• home
 • video
 • pas verschenen

  Carla Kompany na nieuwe blessure Vincent: "Dit breekt mijn hart"

  Carla en Vincent Kompany (archief).

  Vincent Kompany ligt opnieuw in de lappenmand. De Rode Duivel had amper een volledige wedstrijd in de benen, toen hij opnieuw uitviel. Zijn vrouw Carla is er het hart van in. "Dit breekt mijn hart", schreef ze op Twitter.

  Vincent Kompany rijgt ook dit seizoen de blessures aan elkaar. In september en oktober hield een kuitblessure hem aan de kant en twee weken geleden sukkelde hij met een spierblessure. Vorige week speelde hij opnieuw een hele match met City, maar gisteren sloeg het noodlot opnieuw toe. Al na tien minuten moest onze landgenoot naar de kant.

  Kompany baalde zichtbaar als een stekker en ook zijn vrouw voelde met hem mee. "Dit breekt mijn hart", schreef ze op Twitter. "Ik weet hoe hard hij hiervoor werkt en hoe hij er voor leeft."

  "Hij is zo gefocust en zal niet stoppen met vechten. Hij zal zijn ploegmaats blijven steunen."

  Carla Kompany voelt mee met haar man: