• home
 • video
 • pas verschenen

  Darcis heeft nog altijd last van elleboog: "Nog 3 maanden verzorging nodig"

  Darcis heeft al een tijdje last van zijn elleboog.

  Tennisser Steve Darcis raakt maar niet verlost van zijn elleboogblessure. Dat schrijft hij op Instagram. Wanneer hij weer in actie kan komen, weet hij nog niet. "Dat hangt af van hoe het evolueert", klinkt het.

  In oktober moest Darcis al een rustperiode inlassen door problemen met zijn elleboog. Met het oog op de Daviscup-finale wou hij toen geen risico nemen. In die finale kwam onze landgenoot wel in actie, maar hij verloor zijn 2 enkelspelen.

  "Mijn elleboog is nog niet top", schrijft hij nu op Instagram. "Ik zal de verzorging nog 3 maanden moeten voortzetten. Wanneer ik mijn comeback maak, hangt af van hoe het evolueert."

  Darcis, de nummer 77 van de wereld, mist dus al zeker de Australian Open, het eerste grandslamtoernooi van het jaar dat op 15 januari begint. Ook zijn beschikbaarheid voor de eerste ronde van de Daviscup, in februari tegen Hongarije, is twijfelachtig.

  Het bericht van Darcis op Instagramm: