• home
 • video
 • pas verschenen

  Arnoutovic of Arnautovic: wie maakte 2 goals tegen Bournemouth?

  Na het wisselen van zijn shirt scoorde Arnautovic wél.

  West Ham United-aanvaller Marko Arnautovic was gisteren de held met twee late doelpunten. In het begin van de wedstrijd kwam hij niet tot scoren. Lag dat aan zijn truitje?

  Gisteren was het Boxing Day in Engeland. West Ham United speelde op bezoek bij Bournemouth 3-3 gelijk. In die wedstrijd was er een hoofdrol weggelegd voor Arnautovic, die in de 81e en 89e minuut scoorde. Ook de verantwoordelijke voor de truitjes bij West Ham speelde een hoofdrol. 

  Arnautovic droeg in het begin van de wedstrijd een hele tijd een shirt waarop zijn naam verkeerd gespeld was. De "A" was vervangen door een "O". Toen Arnautovic besloot van shirt te wisselen scoorde hij nog twee keer.