• home
 • video
 • pas verschenen

  "Defour scoorde zoals Beckham dat deed, fenomenaal!"

  Defour krulde de bal in de inkerbovenhoek.

  Tegen Manchester United trapte Steven Defour een heerlijke vrije trap binnen. "Maar op het moment zelf voelde die goal niet zo speciaal aan", reageert Defour. "Bijna hadden we United een nederlaag aangesmeerd."

  Herbekijk nog eens de goal van Defour

  Defour: "Een van mijn mooiste doelpunten"

  Met een fantastische penseelstreek schilderde Steven Defour na 35 minuten netjes een vrije trap binnen. "Ik scoor niet veel, dus ik ben altijd blij als ik een doelpunt maak", reageerde Defour.

  "Het was zeker een van mijn mooiste goals. Maar op het moment zelf voelde het niet echt speciaal aan. Het is pas nadien dat je beseft dat het een speciaal doelpunt was."

  Burnley zat met een 0-2-bonus vroeg op rozen, maar United maakte in de slotfase nog 2-2 gelijk. "Bijna hadden we Manchester United een nederlaag aangesmeerd op Boxing Day", zegt Defour. "Maar United nam in de 2e helft veel risico's en werd daarvoor op het einde beloond."

  Bardsley: "Defour zoals Beckham"

  Ook Phil Bardsley (Burnley) smulde van de goal van Steven Defour. "Hij scoorde zoals Beckham dat deed op een vrije trap", reageert Bardsley, die bij Manchester United nog ploegmaat is geweest van Beckham.

  "De goal van Defour was echt fenomenaal. Defour is al een paar keer dicht bij een doelpunt geweest. Ik was blij voor hem dat het deze keer raak was."