• home
 • video
 • pas verschenen

  Wie volgt Dries Mertens op als "Devil of the Year"?

  Wie wordt verkozen tot "Devil of the Year 2017"?

  De supporters van de Rode Duivels kunnen vanaf vandaag stemmen voor de beste spelers van onze nationale ploeg tijdens het voorbije jaar. 14 spelers komen in aanmerking voor de prijs, die vorig jaar naar Dries Mertens ging.

  Tijdens elke wedstrijd van onze nationale ploeg wordt de beste Rode Duivel via de officiële app bekroond tot "Devil of the Match". De top 3 van deze stemming vormt nu de lijst met genomineerden voor de "Devil of the Year"-prijs.

  Deze 14 spelers komen in aanmerking voor de prijs: Michy Batshuayi, Christian Benteke, Yannick Carrasco, Nacer Chadli, Thibaut Courtois, Kevin De Bruyne, Marouane Fellaini, Eden Hazard, Thorgan Hazard, Romelu Lukaku, Dries Mertens, Thomas Meunier, Youri Tielemans en Jan Vertonghen.

  Vorig jaar won Dries Mertens de prijs voor Eden Hazard en Radja Nainggolan. 

  Stemmen kan via onderstaande link: