• home
 • video
 • pas verschenen

  Piqué vliegt naar New York, Hazard supportert voor de televisie

  Piqué ging samen met het gezin naar de Knicks kijken.

  In de NBA begon een goedgevulde kerstdag met het duel tussen New York en Philadelphia. De Barcelona-speler Gerard Piqué maakte de verplaatsing naar Madison Square Garden, terwijl Eden Hazard voor de buis genoot.

  Na de gewonnen wedstrijd tegen Real Madrid hebben de spelers van Barcelona enkele dagen vrij gekregen. Verdediger Gerard Piqué maakte daar gebruik van om samen met zijn vrouw, Shakira, en twee kindjes naar de wedstrijd van de New York Knicks te gaan kijken.

  Ook onze landgenoot Eden Hazard is een trouwe fan van de NBA. Hij kon zelf niet naar New York reizen, omdat hij vandaag met Chelsea in actie komt. Hazard supporterde dan maar voor de televisie voor zijn favoriete club.

  Geen succes voor New York

  De aanmoedigingen van beide topvoetballers konden de New York Knicks niet inspireren op kerstdag. Het waren de Philadelphia 76ers die de partij wonnen met 105-98.

  Alle uitslagen:

  • New York - Philadelphia: 98-105
  • Golden State - Cleveland: 99-92
  • Boston - Washington: 103-111
  • Oklahoma City - Houston: 112-107
  • LA Lakers - Minnesota: 104-121