• home
 • video
 • pas verschenen

  Bekijk alle goals en speciale acties uit de Jupiler Pro League al tijdens de match

  U hoeft niet meer te wachten tot 23u om de acties te zien.

  0 / 0
  Goed nieuws: voortaan kunt u in de Sporza-voetbalapp alle goals en belangrijke acties al tijdens de wedstrijden bekijken. Een seizoenspas kost slechts 3,49 euro. Onze overeenkomst met de Pro League stipuleert dat deze 'Near Live Clips' alleen tegen betaling mogen worden aangeboden.

  Met de nieuwste update van de Sporza-voetbalapp krijgt u alle goals én de belangrijkste/opvallendste acties uit de Belgische competitie meteen aangeboden in ons live-artikel.

  Valt er een doelpunt of een rode kaart? Dan kunt u die enkele minuten later bekijken in de Sporza-voetbalapp. Per wedstrijd mag u zich op die manier verheugen op een tiental video's.

  Hoe koop ik een seizoenspas?

  Als u nog geen seizoenspas heeft, dan verschijnt er een slotje op de videobeelden die tijdens de wedstrijd ter beschikking zijn. 

  Klik op het slotje om een seizoenspas te ontgrendelen. De prijs: slechts 3,49 euro voor een volledig seizoen. Hiervoor wordt u naar de App Store (iOS) of de Play Store gestuurd (Android). De Sporza-voetbalapp zelf blijft uiteraard gratis.

  Waar kunt u de app downloaden?

  U kunt de Sporza-voetbalapp downloaden in de stores van Android en Apple. Zoek op "Sporza Voetbal" en de app verschijnt bovenaan in de zoekresultaten. Dit zijn de rechtstreekse links naar de downloadpagina's:

  Android : https://play.google.com/store/apps/details?id=be.vrt.mobile.android.sporza.voetbal&hl=nl

  Apple : https://itunes.apple.com/be/app/sporza-voetbal/id959958329?l=nl&mt=8