Ga naar de inhoud

meest recent

      Vormer draagt (voorlopig) het populairste truitje uit de Jupiler Pro League

       ma 25 december 2017 11:37
      Het shirt van assistkoning Ruud Vormer is populair.
      Naar jaarlijkse gewoonte kunt u tijdens de Kerstperiode bieden op het shirt van je favoriete speler in de Jupiler Pro League. De opbrengst gaat dit jaar naar de Belgian Homeless Cup. Voorlopig staat het hoogste bod op het shirt van Club Brugge-aanvoerder Ruud Vormer. U heeft nog 3 dagen om te bieden.

      Populairste shirts (op 25/12)

      1. Ruud Vormer (Club Brugge) - 1.120 euro
      2. Cristian Benavente (Charleroi) - 640 euro
      3. Geoffry Hairemans (Antwerp) - 530 euro

      Tijdens de speeldagen rond Kerstmis dragen alle spelers het logo van de Belgian Homeless Cup op hun shirts. Deze shirts worden te koop aangeboden via eBay. Donderdag om 13u loopt de veiling af.

      De opbrengst van de veiling gaat integraal naar de Belgian Homeless Cup, een organisatie die voetbal inzet om te werken aan de lokale re-integratie van dak- en thuislozen in onze samenleving. De Belgian Homeless Cup bereikt wekelijks meer dan 500 dak- en thuislozen en organiseert 900 trainingssessies per jaar.

      Wil jij binnenkort eigenaar worden van het shirt van je favoriete speler of unieke items? Hier moet je zijn voor veiling

      Naast de shirts kan je ook bieden op enkele unieke items en belevenissen:

      1. Groepstraining olv Wesley Sonck www.ebay.eu/2CYC48T
      2. Wedstrijd achter de schermen met Filip Joos www.ebay.eu/2BFIKLu
      3. Wedstrijd achter de schermen met Peter Vandenbempt www.ebay.eu/2kF5K2H
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.
      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.