• home
 • video
 • pas verschenen

  Mario Gomez verlaat Wolfsburg en keert terug naar Stuttgart

  Mario Gomez verlaat Wolfsburg na 2 seizoenen voor Stuttgart.

  Mario Gomez heeft besloten om Wolfsburg te verlaten. Na de winterstop zal de 32-jarige Duitser de kleuren van Stuttgart verdedigen. Stuttgart zou 3 miljoen euro betalen voor de aanvaller, die een contract tekende tot 2020.

  Met 16 treffers had Gomez vorig seizoen een groot aandeel in het voorkomen van de degradatie van Wolfsburg uit de Bundesliga. De aanvaller was er sinds 2016 actief. "Ik ben heel gelukkig om weer thuis te zijn, waar het allemaal begon voor mij", zegt hij.

  Dit seizoen liep Gomez in september een enkelblessure op, waardoor hij een lange tijd aan de kant stond. Wolfsburg staat momenteel op een 12e plaats in de Bundesliga, met 2 punten voorsprong op Stuttgart. Van 2003 tot en met 2009 kwam de Duitser al voor Stuttgart uit.

  Tweets: