• home
 • video
 • pas verschenen

  Hilarisch! Bristol-spelers vieren doelpunten met originele Tweets

  Bij Bristol City houden de spelers wel van een beetje humor.

  Na hun 2-1-overwinning tegen United is er een originele video van Bristol City opgedoken. De spelers hebben op Twitter een nogal aparte manier om hun goals te vieren. Van een shirt strijken tot hun tanden poetsen, het is op z'n zachtst uitgedrukt zeer origineel te noemen.

  De spelers van Bristol City laten zich niet enkel opmerken door hun goede prestaties op het veld. Ze laten zich ook van hun grappigste kant zien op Twitter. Na elke goal plaatst de Engelse tweedeklasser een GIF op zijn Twitterpagina waarin de spelers op hun eigen, nogal ongewone, manier vieren.

  Woensdag verraste de club vriend en vijand en plaatste ze zich ten koste van Manchester United voor de halve finales van de League Cup. Na het laatste fluitsignaal bestormden duizenden fans het veld. Ook coach Johnson ging helemaal uit zijn dak en vierde de overwinning uitbundig met een ballenjongen.

  Bekijk hier de video: